andere projecten

Bij the Wizard of Dreams zitten we niet stil. We houden van een uitdaging en delen dan ook graag waar we momenteel mee bezig zijn en wat we in het verleden al allemaal hebben verwezenlijkt.

UZ Gent

UZ GENT

SBM trainingen

SBM trainingen

KNX association

KNX association
the wizard of dreams - star

Kom jij als volgende tussen dit rijtje te staan?

Contacteer ons gerust en laten we samen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

the wizard of dreams
Scroll to Top

UZ GENT

uz

Door cursisten van de SBM cursus zijn we in de spotlight gezet en aangetrokken voor enkele leuke projecten bij UZ Gent. Waarom wij? Omdat we zowel een diepe als brede kennis hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wat we zoal mogen realiseren voor UZ Gent?

  • Het intern team begeleiden en helpen met schrijven van de lastenboeken voor de nieuwbouw.
  • Alle losse eindjes aan mekaar knopen en zorgen dat aan de behoeftes wordt voldaan  
  • Samen een smarter ziekenhuis bouwen

SBM trainingen

Sinds een 10-tal jaar geven wij ook opleidingen op maat aan anderen technologiebedrijven. We vinden zelf ontzettend belangrijk om te blijven groeien en zeker in een snel veranderende wereld zoals de technologiesector is het belangrijk om te blijven leren.

KNX association

Vanaf het begin is training volgen belangrijk geweest voor ons en zo werden we in 2014 gecertificeerd KNX-trainer voor SBM. Deze nieuwe stap opende een nieuwe visie voor het bedrijf, wat de logische stap zette naar doorgedreven integratie van technieken in woningen en commerciële gebouwen. Op dat moment werd The Wizard of Dreams ook regelmatig ingeschakeld voor internationale trainingen in diverse continenten rond de wereld. Dit gaf een enorme bagage van hoe in andere landen gewerkt wordt.

the wizard of dreams - star

Contacteer ons hier

We staan klaar om te helpen