Hoe wij helpen

Veelal hebben zorginstellingen en hotels veel wensen maar kunnen ze die moeilijk vertalen naar een oplossing. Dit omdat een bouwproces in de meeste gevallen pas start bij het opstellen van een lastenboek (stap 4 bij ons). Maar in de praktijk is dit lastenboek vaak niet afgestemd op de echte noden van de klant. Daarom begint alles bij ons met het in kaart brengen van jouw noden en wensen.

Fase 1

Noden en wensen

Alles begint bij onze voorstudie. We brengen de roeping van jouw bedrijf in kaart. Wat is belangrijk voor jullie, waar willen jullie een oplossing voor, wat zijn momenteel de grootste noden bij jouw patiënten of gasten?
Fase 1
Fase 2

Plan van aanpak

Eens we weten wat de noden en wensen zijn kunnen we alles gaan vertalen, uitdenken en neerschrijven in een Functioneel Programma Van Eisen (fpve). Hierin wordt het gehele verhaal uitgeschreven zodat dit duidelijk is voor iedereen.
Fase 2
Fase 3

Bouwen van testruimte(s)

De volgende stap is het afwegen van de beste technologische keuzes voor jullie specifieke situatie. We werken met een testruimte (Proof of concept) waarbij we kamers ombouwen naar een reële ruimte waarin al de gekozen technologie-aanbieders hun oplossing installeren en testen.
Fase 3
Fase 4

Het lastenboek

Het zorgverhaal wordt vervolgens met technische details neergeschreven in “tekstvorm”. Dit verslag kan door het studiebureau in het technisch lastenboek geïntegreerd worden.
Fase 4
Fase 5

Uitvoering

In de uitvoeringsfase treden we ook vaak als systeemintegrator op en worden we ingeschakeld om toezicht te houden op de uitvoering door derden. Deze stap houdt de begeleiding van de installatie in, een werfopvolging, supervisie, soms ook effectieve programmatie of plaatsing van technologieën.
Fase 5
Fase 6

Opvolging

Ook nadat jullie full automatisch geïnstalleerd zijn staan we jullie bij met een correcte opvolging. We analyseren en optimaliseren de nodige elementen zodat jullie zonder zorgen verder kunnen met het échte werk.
Fase 6

Hoe gaan we van start?

Het is belangrijk om eerst stil te staan bij de noden en wensen en welke richting jullie uit willen. Eens dit op punt staat kunnen we verdere stappen bepalen en technologische hulpmiddelen inschakelen om doelen te bereiken. 

Samen tijd maken voor wat echt telt

Wij zorgen dat alles vlot verloopt zodat jullie je volledig kunnen focussen op wat jullie op het lijf geschreven staat.

the wizard of dreams - star

Hoe wij helpen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

the wizard of dreams
Scroll to Top