Hospitality

Bij the Wizard of Dreams zitten we niet stil. We houden van een uitdaging en delen dan ook graag waar we momenteel mee bezig zijn en wat we in het verleden al allemaal hebben verwezenlijkt.

The Cornr hotel

The Cornr hotel

Hotel T

Cobergher hotel

Denia Apartments

the wizard of dreams

Kom jij als volgende tussen dit rijtje te staan?

Contacteer ons gerust en laten we samen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

the wizard of dreams
Scroll to Top

The Cornr hotel

Een unieke, zorgloze vakantie aan zee die dan ook nog eens 100% ecologisch is? Daarvoor moet je bij dit gloednieuwe hotel in Nieuwpoort zijn. Luxe, comfort en huiselijkheid staan centraal bij dit hotel. Overnachten op gehoorafstand van de zee, zalig wegdromen s’nachts. 

Hotel T

Duurzaamheid en lokaal engagement. Hotel T staat voor de T van thuiskomen, Tafelen, Toasten, Tijd voor zaken en Totaalbeleving. Maar vooral voor Terugkomen.

Cobergher hotel

Het hotel krijgt zeventien luxueuze suite: “Franse suites, bohemien, modern, eclectisch, tal van stijlen lopen in elkaar over.  Je thuis voelen in het hotel, met een goeie service en ontvangst, dat staat centraal. “We bieden de hotelgasten een unieke ervaring aan. En wie hier nog een keer verblijft en een andere kamer kiest, gaat steeds voor een volledig nieuwe ervaring.”

Denia Apartments

Dénia apartments is een energieneutraal verblijf dat stijlvolle appartementen aanbiedt met hotelvoorziening. De appartementen zijn voorzien van een ruime; moderne en ingerichte keuken, living, badkamer, slaapkamers en mogelijkheid tot terras.

Waar technologie, innovatie, milieu en duurzaamheid in dit concept zeker aan de orde zijn,wordt er bovendien heel veel aandacht besteed aan comfort, gezelligheid en rust.