Wie zijn wij

Het verhaal van The Wizard of Dreams

ONZE MAGIE

Jij droomt het, wij maken het mogelijk.

The Wizard of Dreams verwezelijkt dromen en creërt buitengewone mogelijkheden. Als pioniers in de technologie en systeemintegratie, zijn we toegewijd aan het transformeren van jouw omgeving. Met onze geavanceerde oplossingen, slimme automatisatie en magische kunsten, brengen we innovatie en efficiëntie naar de kern van jouw onderneming. Ontdek hoe we de norm verleggen en een wereld creëren waarin dromen werkelijkheid worden.

ons dream team

team 3

Tony Van der Voort

Managing Director
team 1

Davy De Maegt

Project Engineer
team 4

Hannes Eeckeloo

Zorgtechnoloog
team 4

Helena Canoot

Marketing

Ons ultieme doel

Technologische oplossingen aanbieden om de zorg van morgen beter te organiseren, jouw hotelgasten een ultieme ervaring te geven en bovenal jouw gebouw onder controle te houden. Technologie wordt bij ons louter gezien als hulpmiddel en zal nooit de bovenhand nemen in onze menselijke benadering. Aan de hand van voorstudies en werkvoorbereiding gaan we aan de slag met het gewenste maatwerk.

the wizard of dreams - star

Kom jij als volgende tussen dit rijtje te staan?

Contacteer ons gerust en laten we samen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

the wizard of dreams
Scroll to Top

Tony Van der Voort

Managing Director

Oprichter aan het woord

Al van kindsbeen af ben ik gefascineerd door techniek. Waar andere kinderen in een pretpark speelden, wilde ik weten hoe het allemaal werkte. De keuze om ingenieur te worden was dus een logische stap na een middelbare studie in elektronica. De eerste 10 jaar van mijn carrière kreeg ik de kans om enorm veel ervaring op te doen in toonaangevende Belgische bedrijven, zowel in binnenlandse als in tal van buitenlandse projecten, als ontwerpingenieur en als projectleider. Maar al die tijd voelde ik dat het anders kon, dat het beter kon.

In 2004 heb ik de beslissing genomen The Wizard of Dreams op te richten. Vanuit een goesting om te ondernemen, de wil om het verschil te maken. Aanvankelijk deed ik vooral consultancy bij bedrijven, maar gaandeweg vond het bedrijf zijn weg in gebouwenautomatisering. Sinds 2015 zijn we de weg ingeslagen van intensieve en persoonlijke begeleiding van zorgprojecten. Gewapend met een berg ervaring en expertise op zeer veel vlakken ben ik ervan overtuigd dat we met ons team echt het verschil kunnen maken in de uitbouw van een woonzorgcentrum of assistentiewoningen.In mijn vrije tijd ben ik naast papa van 2 lieve dochters, ook gepassioneerd door digitale fotografie en drones.

Davy De Maegt

Project Engineer

Met mijn sterke interesse in elektronica, domotica en informatica help ik mee de projecten op technisch vlak ontwikkelen. Technologie staat niet stil daarom geloof ik sterk in open systemen. Hierdoor kan je oplossingen aanbieden die tijdloos en onbeperkt zijn. Ik volg technologische ontwikkelingen op de voet en school me regelmatig bij op diverse terreinen.

Hannes Eeckeloo

Zorgtechnoloog

Als enthousiaste professional met expertise op zowel medisch als technologisch vlak vervul ik bij the Wizard of Dreams graag de rol van bruggenbouwer tussen deze twee sectoren. Ik combineer mijn passie voor innovatieve oplossingen met mijn diepgaande kennis van de medische en technologische wereld en mijn ervaring in de unieke omgeving van de hospitality sector om waarde toe te voegen in alles wat ik doe. Omdat deze wereld nooit stil staat ben ik voortdurend bezig met het vergroten van mijn kennis om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Dankzij mijn ervaring en expertise binnen zowel de zorg- als de hospitality sector begrijp ik de specifieke behoeften van beide sectoren en kan ik effectieve resultaten behalen. Ik heb een gedegen kennis opgebouwd in IOT, ETS, eHealth, asisstieve technology, pathologieën, benaderingswijzen, anatomy & fysiology waardoor ik zowel de complexe medische uitdagingen als de unieke gastervaring in de hospitality sector kan adresseren en integreren in mijn werk. Daarnaast geloof ik sterk in het belang van samenwerking en synergie tussen de zorg- en hospitality sector om hoogwaardige en persoonsgerichte zorgervaringen te creëren. Als een betrouwbare en resultaatgerichte professional, hecht ik veel waarde aan het leveren van geïntegreerde oplossingen die de behoeften van zowel patiënten als gasten in acht nemen.

Bij The Wizard of Dreams sta ik klaar om bij te dragen aan het succes van het bedrijf en onze klanten in de zorg- en hospitality sector. Ik kijk er elke dag naar uit om samen te werken met mijn team van getalenteerde professionals om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

Helena Canoot

Marketing

Ik word vaak een creatieve duizendpoot genoemd. Met mijn breed interesseveld en creatieve brein kan ik vaak anticiperen op nieuwe trends en de steeds veranderende digitale wereld. Marketingstrategieën uitwerken en sociale media managen zijn één van de vele dingen die ik hier bij TwoD mag uitwerken.

Daarnaast help ik ook met de administratie en het behouden van een duidelijke structuur binnen het bedrijf.