projecten in de zorg

Bij the Wizard of Dreams zitten we niet stil. We houden van een uitdaging en delen dan ook graag waar we momenteel mee bezig zijn en wat we in het verleden al allemaal hebben verwezenlijkt.

WZC Avondrust

Vives Zorglab

WZC Booghuys

Senior Homes

Toontjeshuizen

WZC Sint-Jozef

WZC Vrijzicht

the wizard of dreams - star

Kom jij als volgende tussen dit rijtje te staan?

Contacteer ons gerust en laten we samen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

the wizard of dreams
Scroll to Top

WZC Avondrust

WZC Avondrust in Varsenare is een voorziening met woongelegenheden voor zorgbehoevende ouderen. Avondrust biedt een specifieke opvang aan voor ouderen met dementie die een meerwaarde aan haar dienstverlening betekent.

Aan het rusthuis is een nieuwe vleugel gebouwd waar 59 extra bewoners terecht kunnen.

Vives Zorglab

De hogeschool VIVES heeft een Zorglab gebouwd dat operationeel is sinds januari 2018 als interprofessioneel centrum voor Zorgtechnologie.

Wij mochten als één van de verschillende technologische bedrijven zorgondersteunende technologie laten installeren en uittesten in een huiselijke flat. Wij mochten dit proces begeleiding in ondersteuning van een onderzoeksteam. Het doel? Samen op zoek naar haalbare oplossingen voor concrete praktijkproblemen op maat van de eindgebruiker.

WZC Booghuys

Zorg Leuven vernieuwde het woonzorgcentrum en stemde zowel de inrichting als de organisatie volledig af op bewoners met dementie.

owel de binnen terrasjes als de grote tuin met petanquebaan nodigen uit tot gezelligheid.

Twee woonzorgeenheden zijn afgestemd op bewoners met dementie en bewoners die een aangepaste omkadering vragen.

Senior Homes

Senior Homes is uniek op de markt en biedt complexen van erkende assistentiewoningen in West- en Oost-Vlaanderen aan. De uitbating van de residenties wordt mede door Senior Homes voorzien. Met hun eigen verhuurorganisatie staat Senior Homes dicht bij elke stap van het proces en bij de bewoners.

Toontjeshuizen

Hoe kunnen we jongvolwassenen met een beperking zelfstandig laten thuis wonen? In Vlaanderen wachten meer dan 10 000 mensen op gepaste zorg en ondersteuning.Om deze groep mensen te ondersteunen biedt Toontjeshuis een antwoord. 

‘Met Toontjeshuis willen we een duurzame thuis creëren voor volwassenen met een beperking, in al zijn facetten.’ Enerzijds door de aanpasbaarheid en anderzijds door het bouwen met innovatieve duurzame technologieën. Zo zorgen we ervoor dat elk Toontjeshuis klaar is voor de toekomst en bouwen we over de generaties heen.

WZC Sint-Jozef

WZC Sint-Jozef wordt future proof dankzij slim samenspel tussen verschillende architecten, technieken en structuren. De plannen dateren al van 2014. Het is dan ook opmerkelijk dat toen al werd gekozen voor technieken die ook vandaag nog bijzonder future proof zijn en zullen zorgen voor een hoog verblijfs- en werkcomfort én een energiezuinige uitbating.

WZC VRIJZICHT

Vanuit een diep respect voor elke individuele bewoner wil WZC Vrijzicht zorg aanbieden die op maat is geschreven van elk individu en waarin elke bewoner op een deskundige manier opgevangen, begeleid en verzorgd wordt. Zo houden ze rekening met het levensverhaal van iedere bewoner.

”Uitbreiden doen we heel bewust niet. Om iedereen goed te kunnen verzorgen en de nodige vrijheid te gunnen, blijven we best op de huidige capaciteit”, zegt directeur Stefan Devlieger nog.

the wizard of dreams - star

Contacteer ons hier

We staan klaar om te helpen