Gasten comfort in het Cobergher hotel

“Om dromen te kunnen waarmaken, vertrekken we vanuit een brainwave. Je kan dat zien als een grote brainstormsessie van hoe de hotelbeleving of een nacht in een hotel er moet uitzien. Techniek is een hulpmiddel, geen doel.”

Cobergher hotel

Intuïtieve techniek als totaalpakket voor gasten en personeel

Technologie creëert tijd en ruimte voor wat echt telt. Al kan dat enkel wanneer die geïmplementeerde technologie ook intuïtief aanvoelt voor de gasten en het personeel van een hotel. The Wizard of Dreams zet in op slimme integratie van technieken in de zorg- en hotelsector. “Zo scheppen we een gepersonaliseerde beleving voor alle betrokken partijen”, zegt oprichter Tony Van der Voort. Zoals in Hotel Cobergher in Kortrijk.

Techniek als meerwaarde

Wat echt telt is voor iedereen in het project anders. Om dromen naar technologie te vertalen, staat service centraal: luisteren, meedenken, af en toe eens buiten de scope durven gaan en ondersteunen. “Zo verdeelden we initieel geen hardware. We merkten dat dit vaak fout liep of dat producten niet op elkaar afgestemd waren. Daarom bieden we dit nu aan en we zien meteen de toegevoegde waarde”, zegt Tony. “Een suite is een technisch eilandje op zich, daarom ondersteunen we de installateur door de componenten voor te programmeren, te labelen en te verpakken per kamer. Zo blijft het overzichtelijk.”

In het Cobergher Hotel lag dat verhaal anders. Door de historische opbouw van het project en omdat The Wizard of Dreams pas later in het traject betrokken werd, moest een andere oplossing gezocht worden. “Dat hield ons niet tegen om per suite en doorheen het hele hotel een bepaalde beleving te creëren met technologie. De technieken moesten toegankelijk en volledig geïntegreerd worden in de beleving van het hotel. Dat was zeer intensief door de complexiteit van de verschillende panden die eengemaakt waren, maar het is een absolute meerwaarde voor de gastenervaring. Een touchscreen in de kamer laat je verlichting, audio, bluetooth, temperatuur, de gashaard, … instellen. Dat verloopt automatisch wanneer je deur naar je suite opent, maar pas je aan volgens je wensen. Ook het onthaal kan dit voor je regelen. 

the wizard of dreams - star

Klaar voor de toekomst van automatisatie??

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

the wizard of dreams
Scroll to Top